Personvernerklæring

Skjærgården AS, Åsveien 83 a, 4516 Mandal

OrgNr 915499570

Jeg legger stor vekt på beskyttelse av dine personopplysninger.   Denne Personvernerklæringen forklarer hvordan jeg som dataansvarlig, behandler mine besøkendes og kunder’s personopplysninger i samsvar med GDPR og Norsk personopplysningslov. Denne erklæringen gjelder i situasjoner hvor jeg (herunder: Skjærgården AS) behandler personopplysninger som blir innsamlet via denne nettsiden.

Ved å bruke min side samtykker du til at dine personopplysninger blir behandlet i samsvar med denne Personvernerklæringen

Hva er en personopplysning?

Personopplysning er enhver opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, da særlig gjennom identifikatorer som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Type personopplysninger jeg behandler.

Personopplysninger jeg behandler, er den data du frivillig velger å registrere ved utfylling av ulike skjema på min hjemmeside, f. eks. kontaktskjema, spørsmål om produkter, abonnere på nyhetsbrev, bestiller varer, søke stikkord på nettsiden.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Identitet, identifikasjons informasjon som navn, telefonnummer, e-postaddresse
  • Tilkoblings data som IP-Adresse, nettleserversjon og logg over bruken av min nettside.

Det registreres også informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider du besøker, din IP-adresse, type nettleser og operativsystem. Denne informasjonen blir behandlet med hjemmel i vår berettigete interesse og blir brukt for å utvikle tjenester og innhold på denne nettsiden, samt gi tilpasset markedsføring på andre nettsider.

Formål og hjemmel for behandling av personopplysninger

Personopplysningene som samles inn på denne nettsiden kan bli brukt til følgende formål:

  • Utvikling og optimalisering av min nettside
  • utføre god kundeservice
  • Behandle bestillinger
  • Til kommunikasjon og kundeforhold

Mottakere av personopplysninger

Personopplysninger som blir registrert i skjema på denne siden, vil kun bli behandlet av meg og mine ansatte til din henvendelses formål. Jeg hverken selger, bytter eller på annen måte deler dine personopplysninger med eventuell tredjepart uten ditt samtykke. Unntaket er til de tredjeparter som bistår meg med å drive denne siden, levere varer og tjenester, så lenge disse parter behandler personopplysningene konfidensielt og i henhold til lovpålagte føringer kontraktfestet i våre databehandleravtaler.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små filer som en nettside sender til hard disk gjennom din nettleser (om du tillater), de gjør at siden gjenkjenner din nettleser og henter ut og lagrer informasjon.

Informasjonskapsler brukes til statistikk og for å optimere innhold på siden, samt tilpasset markedsføring på andre nettsider.

Du kan deaktivere bruk av informasjonskapsler I din nettleser, og / eller slette informasjonskapsler som er lagret, fra din nettleser. Blokkering av informasjonskapsler kan på virke sidens funksjonalitet og din brukeropplevelse.

Du kan lese mer om cookies og informasjonskapsler her

Hvor lenge beholder jeg dine personopplysninger?

Jeg behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for gitte formål eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler/bestillinger.

Dine rettigheter.

Du har til enhver tid rett til innsyn i de personopplysninger jeg har registrert om deg.

Du har rett til å trekke ditt samtykke til vår behandling av dine personopplysninger, og til å hindre videre bruk i markedsførings formål.

Vær vennlig å ta kontakt med meg ved ytterlige spørsmål: sanne.maeder@gmail.com

 

Mandal, 04.06.2020